Pochłaniaj kalorie i czuj się świetnie

Nie odchudzaj się na siłę

Trzeba
jeść, aby zrzucać
nadwyżkowe kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| celowo. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko powinno
się włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najkorzystniej dawać
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są także tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz wtedy, gdy
konsumujemy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz można jeść w
ograniczonych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać blisko 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dają sytość oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie tuczy. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
mieć w diecie, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają mnóstwto cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
posiłku, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są ogromnie dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się konsumować owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
codziennie musi skonsumować
każda kobieta, aby
świetnie
trawić oraz poprawić własny metabolizm.
Smakowite jadło
i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób celowy i szybki. Dlatego warto
przygotować racjonalne tracenie nadwagi.

 tabletki na odchudzanie jagody acai

tabletki odchudzajace ktore zabijaja